Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co LTD

kami parantos ngalakukeun upaya pikeun ngirangan biaya panggunaan anjeun.

Jiujiujiayi nganggap kualitas salaku kahirupan,
Kiridit Saé salaku jiwa, kasuksésan anjeun salaku tugas

Kumpeni

Bubuka

Produk utama Jiujiujiayi nyaéta: pompa solar, injeksi solar, noel solar, klep injektor, klep solenoide injektor, klep metering pompa, klep kontrol sedot pompa / SCV, plunger solar sareng klep pangiriman. komo deui urang nyayogikeun pompa injeksi & jasa ngadamel deui injektor. Produk ieu dijual ka Éropa, Amérika Serikat, Amérika tengah sareng kidul, Asia Tenggara sareng Afrika. Kualitas barang disahkeun ku konsumén ieu.

anyar-anyar ieu

BERITA

  • FAQ Injektor Diesel

    Naha suntik solar tiasa diropea? éta gumantung kana tempat panyuntik solar brocken. upami noel solar, solenoid, klep kontrol teu jalan. tiasa ngaanyarkeun sareng ngalereskeunana. upami inti awakna brocken, langkung ngagentos bagian brocken na biayana langkung ageung atanapi biaya anu sami sareng panyuntik solar. anu nyuntik tiasa ...

  • Pompa siap dikintun

    pompa kami ngantosan dipak.    

  • Pangiriman ka Tenggara

    Pasar SouthEast mangrupikeun pasar dagang jiujiujiayi. Produkna nyaéta: Diesel Pump, Diesel Injector, Diesel Nozzle, Valve Pangiriman, elemen pompa Diesel jsb

  • F00ZC01502 Control Valve Set pikeun 0445110369 ngamimitian produksi batch

    Klep F00ZC01502 disetél saatos uji coba sareng tés, kualitas akhir dikendali sareng ajeg. pabrik urang mimitian diproduksi ku angkatan.

  • Set klep kontrol F00ZC01319 dikembangkeun

    Numutkeun sarat pasar, perusahaan urang ngembangkeun set katup F00ZC01319.