Liaocheng Jiujiujiayi Suluh Injection Co LTD

kami geus nyieun sagala usaha pikeun ngurangan biaya pamakéan Anjeun.

Jiujiujiayi nganggap kualitas salaku kahirupan,
Kredit anu saé salaku jiwa, kasuksésan anjeun salaku tugas

Pausahaan

Bubuka

Jiujiujiayi utamana produk anu: pompa solar, injector solar, nozzle solar, valves injector, valves solenoide injector, valves pangukuran pompa, valves kontrol nyeuseup pompa / SCV, plunger solar jeung klep pangiriman.komo deui kami nyadiakeun pompa suntik & injector ulang jasa pabrik.Produk ieu dijual ka Éropa, AS, Amérika Tengah sareng Kidul, Asia Tenggara sareng Afrika.Kualitas barang disatujuan ku konsumén daérah ieu.

panganyarna

WARTA

  • Kumaha ngajaga mesin treuk

    Salah sahiji barang anu paling penting dina pangropéa treuk nyaéta pangropéa mesin.Sapertos manah manusa, mesin solar mangrupikeun jantung treuk, sumber kakuatan.Kumaha ngajaga jantung treuk?Pangropéa anu saé tiasa manjangkeun umur jasa mesin sareng ngirangan kagagalan ...

  • Kumaha Bersih Mesin?

    beberesih mesin The beberesih mesin paling umum tur basajan nyaéta beberesih dina silinder mesin.Jenis beberesih pikeun mobil anyar umumna disarankeun pikeun dilakukeun sakali antara 40.000 sareng 60.000 kilométer, teras anjeun tiasa milih ngabersihan saatos sakitar 30.000 kilométer.Operasi c...

  • Kumaha urang ngabersihan nozzle injector solar?

    beberesih bebas Disassembly.Metoda ieu ngagunakeun tekanan tina sistem aslina mesin sarta jaringan sirkulasi pikeun ngaganti durukan suluh ku agén beberesih pikeun ngabersihan deposit karbon dina silinder, lajeng ngagunakeun sistem knalpot pikeun ngurangan eta.Sanajan metoda ieu ...

  • kumaha solenoid flameout jalan

    Nalika mesin solar dipareuman, aya coil dina klep solenoid anu sarua jeung generator nu.Nalika kakuatan dihurungkeun, gaya magnét dibangkitkeun pikeun narik saklar eureun deui kana suluh.Nalika kakuatan dipareuman, teu aya gaya magnét.Ieu oily.Sanggeus th...

  • Kumaha nguji nozzles ku sorangan

    Sakali excavator nu encounters masalah kayaning kasusah dina ngamimitian, slowing handap, sarta kanaékan dadakan dina konsumsi bahan bakar, sababaraha kali master pangropéa baris dimimitian ku inspeksi jeung beberesih tina nozzle suntik suluh, nu ogé ngajelaskeun pentingna ...