Warta

  • 2022 Chinese New Year Finish,Welcome Customers Inquiry

    2022 Taun Anyar Cina Rengse, Wilujeng Palanggan Pananya

    2022 Taun Anyar Cina Rengse, Wilujeng Palanggan Pananya Pikeun Pompa Diesel, Injector Diesel, sareng bagian-bagianna.sapertos nozzle, set klep, solenoid, actuator jsb.
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga mesin treuk

    Salah sahiji barang anu paling penting dina pangropéa treuk nyaéta pangropéa mesin.Sapertos manah manusa, mesin solar mangrupikeun jantung treuk, sumber kakuatan.Kumaha ngajaga jantung treuk?Pangropéa anu saé tiasa manjangkeun umur jasa mesin sareng ngirangan kagagalan ...
    Maca deui
  • Kumaha Bersih Mesin?

    beberesih mesin The beberesih mesin paling umum tur basajan nyaéta beberesih dina silinder mesin.Jenis beberesih pikeun mobil anyar umumna disarankeun pikeun dilakukeun sakali antara 40.000 sareng 60.000 kilométer, teras anjeun tiasa milih ngabersihan saatos sakitar 30.000 kilométer.Operasi c...
    Maca deui
  • How do we clean diesel injector nozzle?

    Kumaha urang ngabersihan nozzle injector solar?

    beberesih bebas Disassembly.Metoda ieu ngagunakeun tekanan tina sistem aslina mesin sarta jaringan sirkulasi pikeun ngaganti durukan suluh ku agén beberesih pikeun ngabersihan deposit karbon dina silinder, lajeng ngagunakeun sistem knalpot pikeun ngurangan eta.Sanajan metoda ieu ...
    Maca deui
  • how does flameout solenoid work

    kumaha solenoid flameout jalan

    Nalika mesin solar dipareuman, aya coil dina klep solenoid anu sarua jeung generator nu.Nalika kakuatan dihurungkeun, gaya magnét dibangkitkeun pikeun narik saklar eureun deui kana suluh.Nalika kakuatan dipareuman, teu aya gaya magnét.Ieu oily.Sanggeus th...
    Maca deui
  • Bewara libur salapan solar / jiujiujiayi

    1 Oktober nepi ka 7 Oktober nyaéta Libur Poé Nasional.
    Maca deui
  • What’s solenoid working principle?

    Naon prinsip kerja solenoid?

    Prinsip gawé injector suluh 1. Nalika klep solenoid injector henteu micu, cinyusu leutik mencét klep bal handapeun plat pangsi ka klep relief Dina liang minyak, liang solokan minyak ditutup sarta rail umum tekanan tinggi kabentuk. dina kamar kontrol klep.Sarupa...
    Maca deui
  • why delphi nozzles shock engine?

    naha delphi nozzles mesin shock?

    mangga parios opat silinder injector data laju aliran.saluyukeun aranjeunna kana sami.
    Maca deui
  • How to repair CRIN Common rail injector?

    Kumaha carana ngalereskeun CRIN Common rail injector?

    CRIN 1 / Common rail generasi kahiji common rail injector ayeuna di pasar aya: Cummins 0445120007 0445120121 0445120122 0445120123 .mesin Komatsu excavator Mitsubishi 6M70: 0445120006. Iveco;0 445 120 002, Dongfeng Renault;0445120084 0445120085 jsb Sateuacan ngaganti klep se...
    Maca deui
  • China Origin Bosch Piezo Nozzle Is Coming

    Cina Asal Bosch Piezo Nozzle Datang

    Cina Asal Bosch Piezo nozzle datang Aplikasi Injectors 0445116014 AudiPorsche CayenneVW Touareg 0445116015 0445116022 0445115014 0445116047 0445116010 CJAA, tdi, 5K1 2.0d VW Golf 0445116011 986435367 0445116012 LANDROVER, Citroen C5C6, Peugeot 407 LANDROVER, Cit ...
    Maca deui
  • New Valve Set F00VC01200 F00VC01201 Is Testing

    Set klep Anyar F00VC01200 F00VC01201 Tés

    Salapan Brand Valve Set F00VC01200 Pikeun Injector 0445110351, F00VC01201 Pikeun injector 0445110418 bakal diproduksi out.Welcome konsumén patarosan sareng order.thx
    Maca deui
  • Why diesel engine has black smoke,and how to settle it?

    Naha mesin solar boga haseup hideung, sarta kumaha carana settle eta?

    Haseup hideung mesin solar boga sababaraha alesan. Numutkeun biasana masalah accused, gaduh alesan nuturkeun: 1. Masalah sistem suntik suluh 2. Masalah sistem ngaduruk 3. Masalah sistem asupan 4. Masalah sistem knalpot 5. Others misalna masalah kualitas solar, bagian anu cocog masalah Kumaha c...
    Maca deui