warta industri

  • Kumaha ngajaga mesin treuk

    Salah sahiji barang anu paling penting dina pangropéa treuk nyaéta pangropéa mesin.Sapertos manah manusa, mesin solar mangrupikeun jantung treuk, sumber kakuatan.Kumaha ngajaga jantung treuk?Pangropéa anu saé tiasa manjangkeun umur jasa mesin sareng ngirangan kagagalan ...
    Maca deui
  • Kumaha Bersih Mesin?

    beberesih mesin The beberesih mesin paling umum tur basajan nyaéta beberesih dina silinder mesin.Jenis beberesih pikeun mobil anyar umumna disarankeun pikeun dilakukeun sakali antara 40.000 sareng 60.000 kilométer, teras anjeun tiasa milih ngabersihan saatos sakitar 30.000 kilométer.Operasi c...
    Maca deui
  • How do we clean diesel injector nozzle?

    Kumaha urang ngabersihan nozzle injector solar?

    beberesih bebas Disassembly.Metoda ieu ngagunakeun tekanan tina sistem aslina mesin sarta jaringan sirkulasi pikeun ngaganti durukan suluh ku agén beberesih pikeun ngabersihan deposit karbon dina silinder, lajeng ngagunakeun sistem knalpot pikeun ngurangan eta.Sanajan metoda ieu ...
    Maca deui
  • how does flameout solenoid work

    kumaha solenoid flameout jalan

    Nalika mesin solar dipareuman, aya coil dina klep solenoid anu sarua jeung generator nu.Nalika kakuatan dihurungkeun, gaya magnét dibangkitkeun pikeun narik saklar eureun deui kana suluh.Nalika kakuatan dipareuman, teu aya gaya magnét.Ieu oily.Sanggeus th...
    Maca deui
  • What’s solenoid working principle?

    Naon prinsip kerja solenoid?

    Prinsip gawé injector suluh 1. Nalika klep solenoid injector henteu micu, cinyusu leutik mencét klep bal handapeun plat pangsi ka klep relief Dina liang minyak, liang solokan minyak ditutup sarta rail umum tekanan tinggi kabentuk. dina kamar kontrol klep.Sarupa...
    Maca deui
  • why delphi nozzles shock engine?

    naha delphi nozzles mesin shock?

    mangga parios opat silinder injector data laju aliran.saluyukeun aranjeunna kana sami.
    Maca deui
  • How to repair CRIN Common rail injector?

    Kumaha carana ngalereskeun CRIN Common rail injector?

    CRIN 1 / Common rail generasi kahiji common rail injector ayeuna di pasar aya: Cummins 0445120007 0445120121 0445120122 0445120123 .mesin Komatsu excavator Mitsubishi 6M70: 0445120006. Iveco;0 445 120 002, Dongfeng Renault;0445120084 0445120085 jsb Sateuacan ngaganti klep se...
    Maca deui
  • Why diesel engine has black smoke,and how to settle it?

    Naha mesin solar boga haseup hideung, sarta kumaha carana settle eta?

    Haseup hideung mesin solar boga sababaraha alesan. Numutkeun biasana masalah accused, gaduh alesan nuturkeun: 1. Masalah sistem suntik suluh 2. Masalah sistem ngaduruk 3. Masalah sistem asupan 4. Masalah sistem knalpot 5. Others misalna masalah kualitas solar, bagian anu cocog masalah Kumaha c...
    Maca deui
  • Diesel Injector FAQ

    Naha injector solar tiasa direnovasi?eta depond on mana nu injectors solar brocken.if solar nozzle,solenoid,kontrol klep teu jalan.bisa refurbished jeung ngalereskeun it.if awak inti brocken, leuwih ti ngaganti bagian brocken na hargana leuwih luhur atawa ongkos sarupa jeung injector solar anyar.the injectors bisa...
    Maca deui
  • diesel common rail system three generations

    sistem rel umum solar tilu generasi

    Diesel Common Rail parantos ngembangkeun 3 generasi. Éta gaduh poténsi téknis anu kuat.Generasi kahiji tekanan tinggi pompa rail umum tetep tekanan max, ngabalukarkeun runtah énergi jeung suhu suluh tinggi.generasi kadua bisa nyaluyukeun tekanan kaluaran nurutkeun sarat engine, komo deui boga ...
    Maca deui