Tentang Kami

Liaocheng Jiujiujiayi Suluh Injection Co LTD

Liaocheng Jiujiujiayi Fuel Injection Co LTD mendakan Liaocheng, Shandong.it mangrupikeun salah sahiji perusahaan Grup.Grup ngawengku dua pausahaan.

1) Liaocheng Jiujiujiayi Suluh Injection Co LTD

2) Grup Uni Dunya Limited

Salaku pabrik téknologi-intensif, urang salawasna dipandu ku pasar, maju jeung jaman, ngaronjatkeun kualitas produk terus, geus ngahontal tingkat kualitas luhur dina industri suntik suluh.

Jiujiujiayi utamana produk anu: pompa solar, injector solar, nozzle solar, valves injector, valves solenoide injector, valves pangukuran pompa, valves kontrol nyeuseup pompa / SCV, plunger solar jeung klep pangiriman.komo deui kami nyadiakeun pompa suntik & injector ulang jasa pabrik.Produk ieu dijual ka Éropa, AS, Amérika Tengah sareng Kidul, Asia Tenggara sareng Afrika.Kualitas barang disatujuan ku konsumén daérah ieu.

Jiujiujiayi nganggap kualitas salaku kahirupan, Kredit Alus salaku jiwa, kasuksésan anjeun salaku tugas.Kami parantos usaha pikeun ngirangan biaya panggunaan anjeun.

2
3

Naon anu urang tiasa nyayogikeun
Pangalusna kualitas barang asal Cina
Profesional Sateuacan sareng saatos jasa jual
Service Pangiriman Gancang
Harga Pasar Saingan

Naha Milih Kami
Pangalusna jeung édisi panganyarna alat produksi
Kualitas produk luhur
Harga Pasar Wajar
Profesional sareng gancang sateuacan sareng saatos jasa jual
Cina Diesel Top 3
Sertipikat CE sareng ISO / TS16949
Pangiriman Gancang

Pameran

4

Sertipikat

certifications
certifications1