warta parusahaan

  • Bewara libur salapan solar / jiujiujiayi

    1 Oktober nepi ka 7 Oktober nyaéta Libur Poé Nasional.
    Maca deui
  • China Origin Bosch Piezo Nozzle Is Coming

    Cina Asal Bosch Piezo Nozzle Datang

    Cina Asal Bosch Piezo nozzle datang Aplikasi Injectors 0445116014 AudiPorsche CayenneVW Touareg 0445116015 0445116022 0445115014 0445116047 0445116010 CJAA, tdi, 5K1 2.0d VW Golf 0445116011 986435367 0445116012 LANDROVER, Citroen C5C6, Peugeot 407 LANDROVER, Cit ...
    Maca deui
  • New Valve Set F00VC01200 F00VC01201 Is Testing

    Set klep Anyar F00VC01200 F00VC01201 Tés

    Salapan Brand Valve Set F00VC01200 Pikeun Injector 0445110351, F00VC01201 Pikeun injector 0445110418 bakal diproduksi out.Welcome konsumén patarosan sareng order.thx
    Maca deui
  • Delivery to Southeast Asia

    Pangiriman ka Asia Tenggara

    Pasar Tenggara mangrupikeun pasar tradisional jiujiujiayi. Produk nyaéta: Pompa Diesel, Injector Diesel, Nozzle Diesel, Klep Pangiriman, elemen pompa Diesel jsb
    Maca deui
  • Jiujiujiayi 2020 tingali deui

    2020 nyaéta taun husus, exporting parusahaan nyanghareupan challenges parna.Jiujiujiayi nangkep kasempetan jeung narima challenges.diesel injector,pompa solar, nozzle rail umum,klep kontrol injector, sarta injector solenoid .Export jumlah diobral naek 15% ti 2019.
    Maca deui
  • Jiujiujiayi take part in web fair

    Jiujiujiayi ilubiung dina web fair

    Dec.9th Liaocheng Jiujiujiayi Precision Co., Ltd. Nyokot bagian dina ban jeung suku cadang mobil web fair.The konsumén téh ti Viet Nam jeung Africa.Web Fair patali jenis Ban, suku cadang mobil.Kaasup produk kami Diesel Injectors, solar injector pump, Diesel Nozzle, solar injector control valve, injector solenoid v...
    Maca deui
  • Russia Customer Visit Our Company

    Pelanggan Rusia Didatangan Perusahaan Kami

    2019.10.25th customer ieu didatangan pabrik urang, anjeunna pisan nyugemakeun alat produksi urang.Kusabab parabot urang téh brand kawentar sakuliah dunya, komo deui edition.In panganyarna cara kieu urang bisa mastikeun production.We akurat boga Cina paling ahli teknis terampil.Henteu ngan ukur gaduh kualitas luhur, t ...
    Maca deui
  • Bahmueller for nozzles and injector valve specification 1

    Bahmueller pikeun nozzles sareng spésifikasi klep injector 1

    Komponén spésifik sareng fitur prosés Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal: NOZZLE NEEDLE (SEAT & MATCH GRINDING) CBN grinding wheel cycle times < 15s 2 diameter in-process measurement headness straightness < 0.3µm piezo tailstock guide diameter roughnesses Ra < 0.06µm pre-measurem. ..
    Maca deui
  • Bahmueller for nozzles and injector valve specification 2

    Bahmueller pikeun nozzles sareng spésifikasi klep injector 2

    NOZZLE BODY INTERNAL GRINDING 2 stasiun Mesin Twinner (2 unit grinding dina hiji basa mesin) satengahna waktu siklus kalawan investasi saimbang low stasiun dipariksa dimensi terpadu on 4 tingkat pikeun koreksi bentuk jeung diaméterna diarahkeun parallelism <1µm adaptif grinding = osc...
    Maca deui