Kumaha Bersih Mesin?

beberesih mesin
The beberesih engine paling umum tur basajan nyaéta beberesih dina silinder mesin.Jenis beberesih ieu pikeun mobil anyar umumna disarankeun

dipigawé sakali antara 40.000 jeung 60.000 kilométer, lajeng Anjeun bisa milih pikeun ngabersihan sanggeus ngeunaan 30.000 kilométer.
Operasi beberesih dina silinder relatif basajan.Cara anu paling umum nyaéta nambihan agén beberesih kana oli lami sateuacan pangropéa, teras ngamimitian mobil supados mesin ngabersihan interior ngalangkungan gerakan piston.Tiasa.

Ayeuna, operasi anu langkung lengkep nyaéta ngagunakeun mesin anu gaduh kamampuan niupan pikeun nyambung ka antarmuka grid minyak saatos minyak lami discharged saatos beberesih, sareng niup minyak lami sésana tina screws pan minyak pikeun mastikeun yén teu aya résidu anu lami. dinamesin.Oli mesin aya.Tapi jenis ieu operasi perlu nangtoskeun éfék nurutkeun desain engine béda.Contona, di sisi screw pan minyak model Ford, sarta minyak mesin heubeul kalawan tingkat cair handapeun eta teu bisa ditiup kaluar.Éfék sacara alami teu alus, tapi screw solokan minyak kawas Audi jsb model di handap boga pangaruh pohara alus.


waktos pos: Dec-09-2021