Kumaha urang ngabersihan nozzle injector solar?

beberesih bebas Disassembly.Metoda ieu ngagunakeun tekanan tina sistem aslina mesin sarta jaringan sirkulasi pikeun ngaganti durukan suluh ku agén beberesih pikeun ngabersihan deposit karbon dina silinder, lajeng ngagunakeun sistem knalpot pikeun ngurangan eta.

Sanajan metoda ieu basajan, aya loba teuing jenis agén beberesih sarta spésifikasi béda.Lamun agén beberesih kualitas goréng, éta bakal gampang ngabalukarkeun karuksakan kana piston, klep knalpot, sarta témbok silinder salila prosés beberesih, sarta eta oge bakal ngabalukarkeun karuksakan kana suntik suluh.Thenozzlesarta sealing ring tina compressor hawa, sarta tilu arah engine katalitik ogé ruksak extent sababaraha.
Dibersihkeun ku slinging botol basajan tur gampang pikeun beroperasi.Salami agén beberesih anu luyu diselapkeun kana alat-alat khusus, pipa panyambungna disambungkeun ka inlet sareng pipa minyak numutkeun peraturan, teras mesin dijalankeun salami 20 menit..


waktos pos: Nov-30-2021