C15 C18 C32 Perkins Injector 253-0618 2530618 10R2772 10R-2772

Rincian produk

Tag produk

C15 C18 C32 Perkins Injector 253-0618 2530618 10R2772 10R-2772
Merk: Salapan Atawa Hileud
Jumlah bagian: 253-0618
Jumlah Bagian Reman: 10R2772
Pabrikan: Hileud / Nine Diesel
Aplikasi: C15, C18, C32
Beurat: 0,4 kg

Salapan Diesel VS Batur

  Brand Salapan Lain
Sajarah 50 Taun 20 taun max
Mesin Produksi Panganyarna édisi toppest brand famouse badag Imah Market Brand mesin produksi
Kualitas Kelas pangluhurna A A atanapi Normal
Sertipikat TS16949 sareng CE N / A atanapi ISO9000
Saméméh jeung sanggeus diobral Service Profesional sareng gancang 95% Sateuacan diobral ogé ok, Tapi saatos jasa jual henteu sampurna
Bagian Durability 6 bulan 3-4 bulan
Harga Biaya anu langkung mirah per bulan dina sataun Biaya anu langkung luhur per bulan dina sataun

Balanja
1.1kg ka 45kgs ku shipping.such express kayaning DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS jsb
2.45kgs ka 500kgs ku Air.
3.500kgs leuwih, ku sagara, ku darat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami