injektor common rail 0445120231 0 445 120 231

Rincian produk

Tag produk

injektor common rail 0445120231 0 445 120 231
Merk: Salapan / Bosch
Jumlah Bagian: 0445120059
Nozzle Jumlah: DSLA128P5510
Jumlah klep kontrol: F 00R J02 130
Beurat: 0.8kg
Aplikasi: Cummins QSB6.7

Naon Eupan Balik Pelanggan?
“Harga Wajar.”
"Gaduh profésional sateuacan & saatos jasa sareng Kualitas anu langkung saé.Nalika kuring ngagaduhan masalah pamasangan téknologi, Brand Nine bakal masihan kuring pas sareng balesan profésional.
"Salaku kuring diuji, kuring meuli 2 sét Little Factory Injectors, Saperti normal 3 bulan kudu ngaganti eta. Leuwih ti éta lamun kuring ngaganti suku cadang, abdi peryogi mayar duit worker, éta hartosna, mesin abdi dianggo satengah taun, 1 mesin kudu meuli 2 sét injectors. ti pabrik saeutik atawa toko reman.Tapi kuring meuli Brand Salapan, abdi tiasa make 6 bulan tanpa masalah. Lamun urang tenang jeung akuntan, urang bisa meunangkeun hasil babandingan gampang.“
"2 sét suku cadang pabrik leutik + biaya pagawe> 1 set harga salapan bagian.Sumawona Upami kuring nyandak bagian-bagian pabrik alit, tungtungna kuring ngadamel kesan kualitas anu goréng pikeun para klien ... "

Balanja
1. 1kg ka 45kgs ku express shipping.such DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS jsb
2. 45kgs mun 500kgs ku Air.
3. 500kgs leuwih, ku sagara, ku darat

Naha Milih Kami
Supplier anjeun gaduh pangalaman langkung ti 50 taun
supplier anjeun lulus ISO / TS16949
anjeun tiasa kéngingkeun profésional sateuacan sareng saatos jasa jual
supplier anjeun boga kiridit alus dina bisnis bagian solar
anjeun bisa meunangkeun harga lumrah
anjeun tiasa kéngingkeun garansi pikeun produk pesenan anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami