C9 Cat Injector 387-9432 3879432 10R-7223 10R7223

Rincian produk

Tag produk

C9 Cat Injector 387-9432 3879432 10R-7223 10R7223
Merk: Salapan Atawa Hileud
Jumlah bagian: 387-9432
Nomer Bagian Reman: 10R7223
Pabrikan: Hileud / Nine Diesel
Aplikasi: C9
Beurat: 1 kg

Produksi Key Point Bubuka
1.workblank dihasilkeun ku sorangan pabrik
2.Each bagian boga ID, unggal processing boga kahayang worker manage.so sagala masalah bisa sourcing persis worker.
3.Test bangku nguji unggal data semprot, teu rata-rata édisi heubeul urang.Pastikeun barang 'unggal data sampurna.
4.100% laju diuji sateuacan pangiriman
5.5.professional jeung gancang move pikeun sanggeus layanan diobral.

Salapan Diesel VS Batur

  Brand Salapan Lain
Sajarah 50 Taun 20 taun max
Mesin Produksi Panganyarna édisi toppest brand famouse badag Imah Market Brand mesin produksi
Kualitas Kelas pangluhurna A A atanapi Normal
Sertipikat TS16949 sareng CE N / A atanapi ISO9000
Saméméh jeung sanggeus diobral Service Profesional sareng gancang 95% Sateuacan diobral ogé ok, Tapi saatos jasa jual henteu sampurna
Bagian Durability 6 bulan 3-4 bulan
Harga Biaya anu langkung mirah per bulan dina sataun Biaya anu langkung luhur per bulan dina sataun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami