Denso Nozzle Common Rail Injector 095000-5550 33800-45700 0950005550

  • Jumlah Bagian:095000-5550
  • Rincian produk

    Tag produk

    Denso umum Rail Injector 095000-5550
    Merk: Salapan / denso
    Jumlah bagian: 095000-5550
    Beurat: 0.8
    Aplikasi: HYUNDAI HD78W

    Produksi Key Point Bubuka

    1. workblank dihasilkeun ku sorangan pabrik
    2. Unggal bagian boga ID, unggal processing boga kahayang worker manage.so sagala masalah bisa sourcing persis worker.
    3. Bangku tés nyaéta nguji unggal data semprot, sanés data rata-rata édisi lami.Pastikeun barang 'unggal data sampurna.
    4. 100% laju diuji sateuacan pangiriman
    5. 5.professional jeung gancang move pikeun sanggeus layanan diobral.

    Naon Eupan Balik Pelanggan?

    “Harga Wajar.”

    "Gaduh profésional sateuacan & saatos jasa sareng Kualitas anu langkung saé. Nalika kuring ngagaduhan masalah pamasangan téknologi, Brand Nine bakal masihan kuring pas sareng balesan profésional."

    "Salaku kuring diuji, kuring meuli 2 sét Little Factory Injectors, Saperti normal 3 bulan kudu ngaganti eta. Leuwih ti éta lamun kuring ngaganti suku cadang, abdi peryogi mayar duit worker, éta hartosna, mesin abdi dianggo satengah taun, 1 mesin kudu meuli 2 sét injectors. ti pabrik saeutik atawa warung reman.Tapi kuring meuli Brand Salapan, abdi tiasa make 6 bulan tanpa masalah. Lamun urang tenang jeung akuntan, urang bisa meunangkeun hasil babandingan gampang."

    "2 sét suku cadang pabrik leutik + biaya pagawe> 1 set merek salapan suku cadang price.Moreover Lamun kuring nyokot bagian pabrik leutik urang, tungtungna kuring nyieun gambaran kualitas goréng dina klien ..."

    Naha Milih Kami

    Supplier anjeun gaduh pangalaman langkung ti 50 taun

    supplier anjeun lulus ISO / TS16949

    anjeun tiasa kéngingkeun profésional sateuacan sareng saatos jasa jual

    supplier anjeun boga kiridit alus dina bisnis bagian solar

    anjeun bisa meunangkeun harga lumrah

    anjeun tiasa kéngingkeun garansi pikeun produk pesenan anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami