Cummins Injector 4089270

  • Jumlah Bagian:4089270
  • Rincian produk

    Tag produk

    Cina Cummins Injector 4089270

    Merk: Cummins

    Bungkusan: Cummins

    Salapan Diesel VS Batur

      Brand Salapan Lain
    Sajarah 50 Taun 20 taun max
    Mesin Produksi Panganyarna édisi toppest brand famouse badag Imah Market Brand mesin produksi
    Kualitas Kelas pangluhurna A A atanapi Normal
    Sertipikat TS16949 sareng CE N / A atanapi ISO9000
    Saméméh jeung sanggeus diobral Service Profesional sareng gancang 95% Sateuacan diobral ogé ok, Tapi saatos jasa jual henteu sampurna
    Bagian Durability 6 bulan 3-4 bulan
    Harga Biaya anu langkung mirah per bulan dina sataun Biaya anu langkung luhur per bulan dina sataun

    Naon Eupan Balik Pelanggan?

    “Harga Wajar.”

    "Gaduh profésional sateuacan & saatos jasa sareng Kualitas anu langkung saé. Nalika kuring ngagaduhan masalah pamasangan téknologi, Brand Nine bakal masihan kuring pas sareng balesan profésional."

    "Salaku kuring diuji, kuring meuli 2 sét Little Factory Injectors, Saperti normal 3 bulan kudu ngaganti eta. Leuwih ti éta lamun kuring ngaganti suku cadang, abdi peryogi mayar duit worker, éta hartosna, mesin abdi dianggo satengah taun, 1 mesin kudu meuli 2 sét injectors. ti pabrik saeutik atawa warung reman.Tapi kuring meuli Brand Salapan, abdi tiasa make 6 bulan tanpa masalah. Lamun urang tenang jeung akuntan, urang bisa meunangkeun hasil babandingan gampang. "

    "2 sét suku cadang pabrik leutik + biaya pagawe> 1 set merek salapan suku cadang. Sumawona Lamun kuring nyokot suku cadang pabrik leutik urang, tungtungna kuring nyieun gambaran kualitas goréng dina klien ..."






  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami