IT12B Ucing Injector 127-8205 0R8479

Rincian produk

Tag produk

IT12B Ucing Injector 127-8205 0R8479
Merk: Salapan Atawa Hileud
Jumlah bagian: 127-8205
Nomer Bagian Reman: 0R8479
Pabrikan: Hileud / Nine Diesel
Aplikasi: IT12B
Beurat: 1 kg

Salapan Diesel VS Batur

  Brand Salapan Lain
Sajarah 50 Taun 20 taun max
Mesin Produksi Panganyarna édisi toppest brand famouse badag Imah Market Brand mesin produksi
Kualitas Kelas pangluhurna A A atanapi Normal
Sertipikat TS16949 sareng CE N / A atanapi ISO9000
Saméméh jeung sanggeus diobral Service Profesional sareng gancang 95% Sateuacan diobral ogé ok, Tapi saatos jasa jual henteu sampurna
Bagian Durability 6 bulan 3-4 bulan
Harga Biaya anu langkung mirah per bulan dina sataun Biaya anu langkung luhur per bulan dina sataun

Balanja
1.1kg ka 45kgs ku shipping.such express kayaning DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS jsb
2.45kgs ka 500kgs ku Air.
3.500kgs leuwih, ku sagara, ku darat

Naha Milih Kami
Supplier anjeun gaduh pangalaman langkung ti 50 taun
supplier anjeun lulus ISO / TS16949
anjeun tiasa kéngingkeun profésional sateuacan sareng saatos jasa jual
supplier anjeun boga kiridit alus dina bisnis bagian solar
anjeun bisa meunangkeun harga lumrah
anjeun tiasa kéngingkeun garansi pikeun produk pesenan anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami