Volvo Unit Éléktronik Injector 20847327 BEBE4D03201

Rincian produk

Tag produk

Merk: Salapan/OEM
Jumlah Bagian: 20847327
Delphi Nomer: BEBE4D03201
Beurat: 1.5kg
Produksi Key Point Bubuka

1. workblank dihasilkeun ku sorangan pabrik
2. Unggal bagian boga ID, unggal processing boga kahayang worker manage.so sagala masalah bisa sourcing persis worker.
3. Bangku tés nyaéta nguji unggal data semprot, sanés data rata-rata édisi lami.Pastikeun barang 'unggal data sampurna.
4. 100% dites laju saméméh pangiriman
5. 5.professional jeung gancang move pikeun sanggeus layanan diobral.

Salapan Diesel VS Batur

 

Brand Salapan

Lain

Sajarah

50 Taun

20 taun max

Mesin Produksi

Panganyarna édisi toppest brand famouse badag

Imah Market Brand mesin produksi

Kualitas

Kelas pangluhurna A

A atanapi Normal

Sertipikat

TS16949 sareng CE

N / A atanapi ISO9000

Saméméh jeung sanggeus diobral Service

Profesional sareng gancang

95% Sateuacan diobral ogé ok, Tapi saatos jasa jual henteu sampurna

Bagian Durability

6 bulan

3-4 bulan

Harga

Biaya anu langkung mirah per bulan dina sataun

Biaya anu langkung luhur per bulan dina sataun

Naon Eupan Balik Pelanggan?
“Harga Wajar.”
"Gaduh profésional sateuacan & saatos jasa sareng Kualitas anu langkung saé. Nalika kuring ngagaduhan masalah pamasangan téknologi, Brand Nine bakal masihan kuring pas sareng balesan profésional."
"Salaku kuring diuji, kuring meuli 2 sét Little Factory Injectors, Saperti normal 3 bulan kudu ngaganti eta. Leuwih ti éta lamun kuring ngaganti suku cadang, abdi peryogi mayar duit worker, éta hartosna, mesin abdi dianggo satengah taun, 1 mesin kudu meuli 2 sét injectors. ti pabrik saeutik atawa warung reman.Tapi kuring meuli Brand Salapan, abdi tiasa make 6 bulan tanpa masalah. Lamun urang tenang jeung akuntan, urang bisa meunangkeun hasil babandingan gampang.”
"2 sét suku cadang pabrik leutik + biaya pagawe > 1 set merek salapan suku cadang. Sumawona Lamun kuring nyokot suku cadang pabrik leutik urang, tungtungna kuring nyieun gambaran kualitas goréng pikeun klien ..."

Naha Milih Kami
Supplier anjeun gaduh pangalaman langkung ti 50 taun
supplier anjeun lulus ISO / TS16949
anjeun tiasa kéngingkeun profésional sateuacan sareng saatos jasa jual
supplier anjeun boga kiridit alus dina bisnis bagian solar
anjeun bisa meunangkeun harga lumrah
anjeun tiasa kéngingkeun garansi pikeun produk pesenan anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami