Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922

Rincian produk

Tag produk

Perkins Injector 6i4355 6i-4355 0R2922
Merk: Salapan Atawa Hileud
Jumlah bagian: 6i-4355
Jumlah Bagian Reman: 0R2922
Pabrikan: Hileud / Nine Diesel
Beurat: 3 kg

Naon Eupan Balik Pelanggan?
“Harga Wajar.”
"Gaduh profésional sateuacan & saatos jasa sareng Kualitas anu langkung saé. Nalika kuring ngagaduhan masalah pamasangan téknologi, Brand Nine bakal masihan kuring pas sareng balesan profésional."
"Salaku kuring diuji, kuring ngagaleuh 2 sét Injector Pabrik Saeutik, Sakumaha biasa 3 bulan kedah ngagentos éta.Sumawona lamun kuring ngaganti suku cadang, Abdi peryogi mayar duit worker, éta hartosna, mesin abdi dianggo satengah taun, 1 mesin kudu meuli 2 sét injectors ti pabrik saeutik atawa reman shop.But kuring meuli Brand Salapan, abdi tiasa make 6 bulan tanpa masalah nanaon. Lamun urang tenang jeung akuntan, urang bisa meunangkeun hasil babandingan gampang.“
"2 sét suku cadang pabrik leutik + biaya pagawe > 1 set merek salapan suku cadang. Sumawona Lamun kuring nyokot suku cadang pabrik leutik urang, tungtungna kuring nyieun gambaran kualitas goréng pikeun klien ..."

Balanja
1.1kg ka 45kgs ku shipping.such express kayaning DHL, Fedex, TNT, UPS, EMS jsb
2.45kgs ka 500kgs ku Air.
500kgs langkung, ku laut, darat


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami