F 00V C01 383 Bosch Diesel Injector klep F00VC01383

  • Jumlah Bagian:F00VC01383
  • Rincian produk

    Tag produk

    F 00V C01 383 Bosch Diesel Injector klep F00VC01383

    Beurat: 0.05kg

    334 bab

    0445110376 0 445 110 376 aplikasi injektor

    rod 127,77 mm

    Produksi Key Point Bubuka

    1. workblank dihasilkeun ku sorangan pabrik
    2. Unggal bagian boga ID, unggal processing boga kahayang worker manage.so sagala masalah bisa sourcing persis worker.
    3. Bangku tés nyaéta nguji unggal data semprot, sanés data rata-rata édisi lami.Pastikeun barang 'unggal data sampurna.
    4. 100% laju diuji sateuacan pangiriman
    5. 5.professional jeung gancang move pikeun sanggeus layanan diobral.

     

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami