Kumaha nguji nozzles ku sorangan

Sakali excavator nu encounters masalah kayaning kasusah dina ngamimitian, slowing handap, sarta kanaékan dadakan dina konsumsi bahan bakar, sababaraha kali master pangropéa baris dimimitian ku inspeksi jeung beberesih tina nozzle suntik suluh, nu ogé ngajelaskeun pentingna nozzle suntik suluh ti. sisi.
Dinten ayeuna, éditor bakal masihan anjeun bubuka anu lengkep pikeun pamariksaan suntik, tekanan sareng masalah anu aya hubunganana sareng injektor suluh.Saatos mastering kaahlian inspeksi, loba faults sabenerna bisa diatur ku sorangan!

injector 0445120067

Siap dianggo
Kusabab tekanan sareng status suntik teu tiasa dikontrol sacara akurat, disarankeun nyiapkeun gelas pelindung, sareng ulah nyobian nguji liang suntik ku panangan anjeun pikeun nyegah disemprot dina raray, panon sareng bagian sanésna.
Pangukuran tekanan suntik
Saatos ngabersihkeun deposit karbon dina liang nozzle, pastikeun teu aya lebu sareng polutan sanés di sabudeureun, teras tekanan semprot tiasa diukur.
(1) Sambungkeun klep suntik bahan bakar kana pipa tekanan tinggi tina tester injector suluh.
(2) Lalaunan ngoperasikeun uas operasi detektor injektor bahan bakar pikeun maca tekanan sakedapan nalika bahan bakar mimiti nyuntik tina injektor bahan bakar.

图片1

(3) Upami tekanan suntik anu diukur langkung handap tina nilai anu ditangtukeun, gasket panyesuaian tekanan kedah diganti ku gasket adjustment kandel.

(4) Pariksa status semprot.Saatos nyaluyukeun tekanan kana tekanan pambukaan klep anu ditangtukeun, pariksa status semprot sareng cangkéng minyak tina korsi klep nganggo panguji injektor bahan bakar.
Inspeksi tightness minyak tina korsi klep
· Saatos nyemprot 2 atanapi 3 kali, lalaunan ningkatkeun tekanan sareng tetep dina tekanan anu langkung handap tina tekanan pambukaan klep ku 2,0 MPa (20kgf / cm 2) salami 5 detik, sareng pastikeun teu aya tetes minyak anu turun tina ujung suluh. injektor.
· Anggo panguji injektor bahan bakar pikeun nyemprot bari mariksa naha aya seueur oli anu bocor tina sambungan limpahan.Upami aya seueur oli anu bocor, éta kedah diperketat deui pikeun mastikeun.Lamun aya loba leakage minyak, ngaganti assembly nozzle suntik suluh.

图片2

Semprot sareng kaayaan semprot

· Jalankeun tuas kontrol tester injector dina laju 1 nepi ka 2 kali per detik pikeun mariksa naha aya suntikan abnormal.Lamun kaayaan semprot normal handap teu bisa kahontal, ngagantian diperlukeun.
· Sakuduna euweuh Dengdekkeun ekstrim.(θ)
· Sudut semprot teu kudu badag teuing atawa leutik teuing.(α)
· Sakabeh semprot kudu halimun rupa.

 

Kinerja eureun semprot anu saé (henteu aya seret sareng cai)
Nozzle klep ngageser test
Sateuacan ngalakukeun percobaan ngageser, ngabersihan klep nozzle kalawan suluh bersih, nempatkeun perumahan nozzle vertikal, lajeng nempatkeun klep nozzle kana perumahan nozzle ngeunaan 1/3 tina panjangna.Éta hadé pikeun niténan yén klep nozzle bakal lungsur mulus dina beurat sorangan..

 

Ogé, sanggeus injector produk anyar ieu dipped dina minyak anti karat, film segel agén anti karat ngajaga tina hawa, jadi film segel agén anti karat kudu dihapus lajeng immersed dina minyak anyar bersih pikeun ngabersihan jero. jeung di luar injector nu., Ieu bisa dipaké sanggeus nyoplokkeun minyak anti karat.


waktos pos: Oct-15-2021